Eindhoven Commandoborrel

geplaatst in: Niet gecategoriseerd | 0

24 maart 2023 18.00 uur  Eindhoven Commandoborrel

De commandovereniging Zuid Oost Brabant heeft het genoegen jullie uit te nodigen voor een gezellige commando contactborrel op vrijdag 24 maart in Eindhoven.Nodig je maten ook uit, de borrel is voor elke Commando of begunstiger. Ongeacht of je nu wel of geen lid bent van een COV.

Aanvang 18.00u – laatste ronde 21.30u

Locatie  te Eindhoven (loopafstand van NS station)

Het concept is heel eenvoudig: consumpties worden aan de bar betaald (contant of PIN). De prijzen zijn zeer vriendelijk, bier/fris kost 1 euro, fles wijn 6 euro.

Voor de mensen die willen, verzorgen we een blauwe hap maaltijd. Kosten 10 euro p.p. af te rekenen bij de ingang contant of per tikkieaanvang 17.00 tot 18.00u. De kok wil graag weten hoeveel mensen er komen, daarom is er een apart evenement aangemaakt waardoor je je komst kenbaar kan maken. Graag hier uiterlijk 17 maart per mail aangeven of je hiervan gebruik maakt.

Email adres: covzuidoostbrabant@korpscommandotroepen.nl