Commando contact borrel Tilburg

geplaatst in: Niet gecategoriseerd | 0

Op 16 juni vanaf 18.00 in Tilburg.

 

De Commandovereniging ZuidOost Brabant heeft het genoegen jullie uit te nodigen voor een gezellige Commando Contactborrel. Nodig je maten ook uit, de borrel is voor elke commando of begunstiger. Ongeacht of je nu wel of geen lid bent van een COV. Op 16 juni vanaf 18.00 is de inloop in Tilburg Er is voor de deur enige parkeerruimte, maar is ook prima met OV bereikbaar. Om 19.00 start de presentatie over het ontstaan van het Korps tijdens de Tweede Wereldoorlog. De presentatie zal worden verzorgd door M van Barneveld, zoon van een Engelandvaarder en eerste groep Nederlandse Commando’s. Martien is een rasverteller, dit wordt een verhaal dat je bij blijft! De presentatie duurt om 45 minuten en daarna is er nog tijd voor vragen, zodat we om 20.00u aan de borrel kunnen. Toegang is gratis, prijzen voor consumpties zijn zeer vriendelijk.