Herdenkingswandeling voor Kevin vd Rijdt, 

geplaatst in: Niet gecategoriseerd | 0

1. Doelstelling

We organiseren de Kevin Memorial March samen met familieleden van Kevin.

2. Datum

De Kevin Memorial Mars is op donderdag 5 en vrijdag 6 september 2024.

3. Start

Elke deelnemer moet zich melden op 5 september tussen 19:00 en 19:30 in Venray.

4. Logistiek

De afstand bedraagt circa 70 km. We lopen als groep, als u deze groep niet meer kunt bij houden om wat voor reden dan ook, dan wordt u op dat moment beschouwd als afvaller.

5. AVG

Het organisatiecomité gebruikt uw persoonsgegevens om een lijst van deelnemers te kunnen samenstellen en u daar tussentijds over te kunnen informeren. Op de deelnemerslijst wordt uw NAW vermeld en uw relatie tot Kevin. Uw gegevens worden door de organisatie verder niet met derden gedeeld. Indien u zich inschrijft geeft uw tevens aan geen bezwaar te hebben tegen vermelding van uw NAW op de deelnemerslijst en in relatie met deze tocht eventuele publikatie van uw naam en of foto in de media.

6. Aansprakelijkheid

Het organisatiecomité is op geen enkele wijze verantwoordelijk of geldelijk aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van de deelnemer, ongeacht de oorzaak. Hetzelfde geldt voor alle andere aansprakelijkheden.

7. Bekendheid met huishoudelijk reglement

Door inschrijving verklaart de deelnemer op de hoogte te zijn met de inhoud van het huishoudelijk reglement betreffende de 3 e KMM. De deelnemer verklaart dit reglement zonder enige reserve te aanvaarden en akkoord te gaan met de vermelding van zijn NAW.

8. Beslissing organisatiecomité

In gevallen waarin deze regels niet voorzien, beslist het organisatiecomité van de 3 e KMM.

9.Tenue

Het t.z.t. verstrekte T-shirt of polo en een zwarte lange broek en een fluorecerend hesje bij nacht en ontij. Alleen het shirt is bij het inschrijfgeld inbegrepen.

10. Sluitingsdatum inschrijving

Gelieve uw inschrijving voor deelname en betaling z.s.m. te regelen, dit i.v.m. de organisatie. De inschrijving sluit bij de 75 e aanmelding. De 75 e aanmelding wordt bepaald aan de volgorde van de betaling ad euro 30 op het bankafschrift. Indien u de 76 e , 77 e etc inschrijving bent, dan komt u op de reservelijst.

11. Weigering

Het organisatiecomité is gerechtigd een inschrijving zonder opgaaf van redenen te weigeren.

12. Verzorging

De verzorging geschied door De Commandohut.

13. Herinnering

Deelnemers die de afstand met succes hebben afgelegd ontvangen een coin, bent u uitgevallen om wat voor reden dan ook dan ontvangt u helaas geen coin.

Laat bij interesse een reactie achter samen met je email adres.

Met vriendelijke commandogroeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *